Αεροφωτογράφηση οικοπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων

Διαθέτουμε drones με κάμερες υψηλής ανάλυσης 4K για αεροφωτογράφηση οικοπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων ή βιντεοσκόπηση. Η χρήση drones για αεροφωτογράφηση οικοπέδων ή ακινήτων έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια καθώς ο πελάτης ενδιαφέρεται να δει την γύρω περιοχή όπως και την συνολική κατάσταση του οικοπέδου ή ακινήτου. Μόνο η κάμερα ενός drone μπορεί να σας παρέχει υψηλή ανάλυση φωτογραφιών και πλήρη απεικόνιση του ακινήτου.

Οι αεροφωτογραφιες μπορούν να αναδείξουν εξαιρετικά έναν μεγάλο, όμορφα διαμορφωμένο χώρο, να δώσουν άλλη όψη σε μία δενδρόφυτη περιοχή ή να τονίσουν την καλή του τοποθεσία. Τι καλύτερο για μία εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα να απεικονίζεται σε αεροφωτογραφίες τραβηγμένες πάνω από τα καταγάλανα νερά, με ένα όμορφο ακίνητο να αναδεικνύεται στο φόντο;

Αναλαμβάνουμε αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση με drone για μηχανικούς, μεσίτες, εργολάβους, επιχειρηματίες. Επιπλέον σας παραδίδουμε το βίντεο ή τις φωτογραφίες με χρωματική επεξεργασία, ψηφιακό μοντάζ με δέσιμο σκηνών για χρήση του βίντεο στο Real Estate. Καλύπτουμε αεροφωτογράφηση ακινήτων για τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • οικόπεδα – αγροτεμάχια
  • εγκαταστάσεις – κτίρια
  • κατοικίες – βίλες
  • beach bar – παραλίες
  • ξενοδοχεία
  • αγροτικές εκτάσεις

Σας παραδίδουμε το τελικό video με μοντάζ, μουσικό background της επιλογής σας και επιλογή διαφορετικών σκηνών.

panirpiritoko stadio
Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων

 

Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων
Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων